Het personeel van Geruba Chocolade

WINKEL

“Waar de geur van chocolade je tegemoet komt”

Het chocolade atelier van Geruba Chocolade in Schinnen, Zuid-Limburg, is hemel op aarde voor de chocoladeliefhebber. Hier creëren de chocolatiers van Geruba op ambachtelijke wijze elk stuk chocolade dat onze creatieve werkplaats verlaat.

OPENINGSTIJDEN

Onze chocoladewinkel in Schinnen is 6 dagen per week geopend.

Tijdens de zomer periode is onze winkel enkel in de maand augustus gesloten op de zaterdag.

MA-VR09.00 – 17.00
ZA09.00 – 16.00
ZOGESLOTEN
Chocolade van Geruba Chocolade

Een kijkje in de snoepwinkel

Naast het chocolade atelier ligt de enige echte Geruba winkel. Hier kun je een greep uit het assortiment bekijken, direct naast de plek ‘where the magic happens’. Vanuit de winkel kijk je uit over de creatieve werkplaats, waar onze chocolatiers in de weer zijn met het creëren van de lekkerste chocolade. Je ziet direct hoe de kunstige eindproducten van Geruba gemaakt worden en krijgt zo nog meer met het product. Dat maakt het kopen van chocolade nog leuker!

Rondleidingen om je vingers bij af te likken

De wondere wereld van de chocolade is er een die velen wel willen ontdekken. Niet gek, want er zijn vele ambachtelijke aspecten en wonderbaarlijke smaakdetails nodig om te komen tot het lekkerste stukje chocolade. Meer weten over de wereld van chocolade en het creatieve proces dat ten grondslag ligt aan onze producten? Onze rondleidingen geven je een kijkje in de keuken van Geruba Chocolade.