Moederdag chocolade van Geruba Chocolade

SEIZOENSPRODUCTEN

“Omdat chocolade het hele jaar door kan”

Wat ons betreft is chocolade het lekkerste wat er bestaat. Gelukkig is er bijna geen feestdag of speciale gelegenheid waar men geen passende chocoladetraktatie bij bedacht heeft. Van traditioneel tot origineel, laat je verrassen door onze wisselende seizoen producten.

Geen feestdag zonder chocolade

Wat zouden onze feestdagen zijn zonder een chocoladelekkernij. Natuurlijk maken wij de traditionele klassiekers zoals chocolade eieren en paashazen met Pasen, herfst chocolade in de herfst, chocoladeletters en Sint en Piet figuren voor Sinterklaas en de hulstblaadjes en kerstkransjes voor Kerst. Als echte Zuiderlingen hebben wij ook een bontgekleurd carnavalsassortiment voor Carnaval. Met onze creatieve insteek vind je altijd een passende, originele chocoladetraktatie voor tijdens de feestdagen.

Voor speciale momenten

Buiten deze seizoensproducten hebben wij ook een ruim assortiment aan producten voor speciale gelegenheden. Een stuk chocolade zegt meer dan duizend woorden. Verras je grote liefde met Valentijn of zet pa en ma in het zonnetje tijdens Moederdag of Vaderdag. En ook voor bijzondere gelegenheden zoals de eerste heilige Communie, een succeswens, het einde van schooljaar en het slagen voor een diploma of rijbewijs maken wij passende chocolade cadeaus.