Fotoreportage presentatie WijLimburg Magazine

Gisteren vond in het Gulpener BrouwLokaal in Gulpen de presentatie plaats van het winternummer van WijLimburg Magazine. Directeur Gulpener, Jan-Paul Rutten, nam het eerste exemplaar in ontvangst. Gerben Ubags en Michel Willems van Geruba Chocolade in Schinnen waren speciale gast en namen de aanwezige ondernemers mee in de bijzondere wereld van de chocolade.

Lees verder!

Geruba in de media via Consudel

“Een verdere groei komt binnen handbereik. Verloopt alles volgens planning, dan kunnen we op termijn ook vloeibare chocolade gaan inkopen. Dit zou een groot efficiency voordeel opleveren voor de productie van onze ambachtelijke premium chocolade”, zegt directeur en mede-eigenaar Gerben Ubags van Geruba Chocolade uit het Limburgse Schinnen.

LEES HET ARTIKEL

 

Talent vinden, ontwikkelen en benutten in het MKB

TALENT VINDEN, ONTWIKKELEN EN BENUTTEN IN HET MKB Thema: Arbeidsmarkt en onderzoeken, Vinden van talent, Binden en boeien van talent Zo’n 60 procent van alle werknemers werkt bij een klein of middelgroot bedrijf. Op personeelsgebied kent het mkb heel andere vraagstukken dan grote organisaties. ‘Gedoe’ met personeel leidt af van de kern van de zaak: ondernemen!…

Lees verder!